Bliv medlem

Vi anbefaler at du som nyt medlem kigger forbi til en af vores spændende Makerdays, her har du en god chance for at hilse på nogle af de andre medlemmer, samt få en rundvisning.

 

Hold øje med Makerdays på facebook eller hent vores folder.

Som medlem af Orange Makers får du en nøglebrik der giver dig 24/7 adgang til Orange Makerspace. Når du melder dig ind i foreningen Orange Makers, forudbetales 450 kr. som er kontingent for 3 måneder ad gangen.

Ved at deltage i kurser (MakerDays eller MemberDays) kan du få adgang til de pågældende maskiner med din nøglebrik.

Ved indmeldelse indsamler vi følgende oplysninger:

  • For- og efternavn
  • Email
  • Adresse
  • Fødselsår

Ved indmeldelse skal du angive dine betalingskort oplysninger, som bruges til at trække pengene for dit medlemskab. Der trækkes 450 kr. hver 3. måned på den dag indmeldingen er fortaget. Betalingen håndteres eksternt af servicen Stripe. Vi gemmer de 4 sidste tal i kortnummeret og udløbs datoen, for at kunne sende dig en mail hvis den næste betaling ikke kan gennemføres, grundet kortets udløbsdato.

Udmelding

Hvis du ønsker at melde dig ud skal du logge ind på din profil og selv opsige dit medlemskabsabonnement. Stopper du dit medlemskab midt i en periode vil du ikke få refunderet noget men din nøgle vil forsat virke indtil dit medlemskab udløber.

Bliv medlem af Orange Makers

For enkelt person

For husstand

Dokumenter