Aktiviteter

Vi har ugentligt aktiviteter på programmet

MakersDays

Makerdays er et åbent tilbud, hvor nysgerrige kan komme og se vores fællesværksted samt deltage i undervisning sammen med medlemmer af foreningen.

Makerdays ligger onsdage i lige uger og torsdage i ulige uger, fra kl. 17 – 20.
Her samles vi i vores værksteder for at Lasercutte, 3D printe, programmere Arduino, Raspberry Pi og meget mere.

Der er frivillige undervisere der vil introducere dig til maskinerne og få sat dig igang. Så tag din computer under armen og duk op.
Som udgangspunkt kan man deltage et par gange i Makerdays uden at være medlem, hvorefter vi gerne ser man melder sig ind hvis man ønsker at benytte værkstedet og dets faciliteter.
Følg med på facebook og se hvad dagens tema er.

MemberDays

Er arrangementer kun for foreningens medlemmer. Det er ofte emne baseret møder hvor man deler viden om projekter eller maskiner. Fx brug af CNC cutterens mange muligheder eller mindre fælles projekter.
Følg med på facebook og se hvad dagens tema er.

BuildDays

Foreningens medlemmer mødes for at forbedre de fælles faciliteter. Tilsammen har vi håndelag og viden til at løse næsten alle udfordringer. Vi har f.eks. brugt disse dage til at bygge vores to 1.sale, mobile værksted og terrasse med støtte fra RealDanias underværker midler.
BuildDays er fast hver tirsdag aften, men hvis tovholdere har tiden til det kan der godt komme flere dage med specifikke opgaver. Projekter til BuildDay har fortrinsret til fællesskabets maskiner.

Orange Makers samlede aktivitetskalender

2024 Forårets arrangementer